contact

KVKnr :: 55976638 

BTWnr :: NL200968385B02

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 by Ava Anouk

:: the ethereal IT'er ::

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

today

Ava is een innerlijke ontdekkingsreiziger, schrijfster, edelsteen therapist, helderziend & -voelende energie verkenner en een ontzettende natuurliefhebber. Een moderne mysticus. Ze woont in Utrecht met een gezellige boel edelstenen, planten en cavia's.

 


*

​:: Missie ::

Mensen helpen het fysieke & etherische systeem te laten samenwerken, te verenigen. De hoge ziels frequentie (of: lichtster) met de lagere, dichtere energie (lijfelijke materie) te fuseren (maar, beiden komen van dezelfde bron, beiden zijn liefde). Door het opschonen van het fysieke systeem, kan deze meer hoge lichtster energie 'dragen' en verhoogt jouw vibratie.

 

En die vibratie trekt dingen aan die meer in lijn zijn met jouw ziel.

Het fysieke systeem bewonen, het ruimtelijker maken & daarmee steeds meer ziel energie belichamen, is een avontuur van hoger bewustzijn, wakkere zintuigen en plezier.

 


Ava heeft zich de afgelopen jaren opgeleid, veel uitgeprobeerd en ervaren op etherisch & lijfelijk gebied, waardoor ze nu een 'wandelende encyclopedie' vol tools, oefeningen & kennis is.

 

En dat zal ze haar leven lang toegewijd blijven doen; onderzoeken, voelen, leren & bijsturen. The only constant in life is change, right. Om die bevindingen, inspiratie en transmissies vervolgens te delen met anderen die ook op avontuur zijn! 

 

Om 'katalysators' te bieden en zo met z'n allen de aarde op te lichten.

 

*
:: Life Support ::
Haar kracht zit 'm in de liefde voor het praktische; je moet het zelf vóelen en ervaren. 

​Dan pas leer en onthoud je het in jouw systeem, doet het wat met jou(w) (energie).

 

Een edelsteen, een oefening, een ervaring, een gesproken woord.

Alles is energie, alles is trilling. 

​Dat is wat ze doet; dingen aanreiken voor jou om te ervaren en daardoor energie helpen katalyseren, opruimen en transformeren. Transformatie is niets anders dan een verandering, een shift. Een (vaak onbewuste) 'aha' in je systeem. En die moet iedereen zélf ondergaan, als individu.

Dat wat ze aanreikt (of aanraakt in jou) wordt vaak als 'in de roos' ervaren dankzij haar helderziend &

-voelendheid en jouw intuitieve keuze om je energie te laten spiegelen door haar.

 

Waar stagneert het? Waar zit de blokkade in je systeem? Wat is de plek of het thema om de grootste release en daarmee ruimte te behalen? Ze is getraind in het 'lezen' van energie en haar lijf te gebruiken als kanaal, als doorgeefluik. Ze geeft woorden aan energie en helpt het inzichtelijk te maken. 

 

Ava is eigenlijk gewoon een 'energie vertaler' en verkenner.
 


​Met alle liefde voelt ze een stukje mee op jouw pad

om je te inspireren, katalyseren en ondersteunen.

 

background story

Op 22-jarige leeftijd startte Ava haar ondernemersreis als mode ontwerpster.

Een aantal dagen na het afstuderen als 'Bachelor of Design' zette ze haar label Avadem op. Van ontwerp tot patroon tot naaien, het hele proces deed ze zelf. En vervolgens verkocht ze haar kleding in winkels, op creatieve markten, via een eigen webshop en hield ze regelmatig modeshows & fotoshoots. Oh the artist life. Náchten achter de naaimachine en tekentafel.

​Alles leek eigenlijk 'volgens plan' te lopen. Huisje, studio, beestjes & passie. Maar, na zo'n vijf jaar knetterhard werken, nam het leven plotseling een andere wending. Ze raakte burnout, kreeg een auto immuunziekte, een heftige angststoornis, haar lange relatie (met wie ze ook samenwoonde) ging uit, ze schoot in een depressie en haar lichaam stopte met 'normaal' te functioneren. Alles te-ge-lijk.

Ineens vond ze zichzelf in een soort 'vlees gevangenis' die niets meer deed. 

​Het 'altijd druk', verkeerde voeding,
 blijven doorgaan, geen tijd nemen voor emoties, zichzelf op de laatste plek zetten en gezondheid voor lief nemen; zorgde ervoor dat het lichaam (en ook de ziel) er klaar mee was en de rem erop gooide. #resetmode


Wat leven we vaak als kip zonder kop, disconnected van ons lijf en onze ziel, gewoon maar 'gaan'. Half leven, eigenlijk. Het leven leek een never ending to-do lijst en dat ging niet langer.
 

 

*
:: Divine Intervention :: 
Dat werd vanzelf 'opgelost' want simpelweg de deur uitgaan, een supermarkt bezoeken, doorslapen of onder de douche stappen was ineens een uitdaging. Een combinatie van een lijf dat het niet goed deed (lees: slappe vaatdoek) samen met angst & paniekaanvallen. 


​Er was dus geen andere weg meer dan de weg naar binnen.

 


​Dat bracht haar op een nieuw, spiritueler pad. Ze gooide haar lichaamsverzorging & voeding om (dichterbij de natuur), verdiepte zich verder in het fysieke & energetisch lichaam en (her)ontdekte haar interne wereld. Ze begon te lúisteren.

Eerst vóelen wat je nodig hebt, contact maken, en daarnaar handelen,

in plaats van bedenken met je hoofd en dan maar gewoon doen.

 

Wow, big shift.
 

 

*
:: Heaven on Earth ::
Ze bewandelde een langdurige & hobbelige weg terug naar geluk & gezondheid en leerde om het lijf als ingang tot het leven te zien; het lijf ís leven en biedt ons deze ervaring. Het is gemanifesteerde 'high density' energie om het universeel bewustzijn (noem het liefde, licht, source of the divine) in fysieke vorm te ervaren. 

 

Een reis van 'hemels' licht in een aards lijf.

(allemaal energie vanuit dezelfde bron wel, prachtig die (non?)dualiteit).

 

 

Als je het zo bekijkt wordt het menselijk leven een fantastisch avontuur met de aarde als playground. Woah! Yes and more please!

Inmiddels heeft Ava haar leven in drievoud terug, zoals je wel begrijpt.

Ready to inspire & support!