top of page

°•  1 - 1   h e a l i n g  *

_.jpeg

1-1 healing

healing op afstand

Tijdens een healing maken we samen jouw energieveld schoon & kijken we waar er aandacht nodig is in je energetisch systeem. Waar er iets niet doorstroomt, opgehoopt zit of wat nu gezien/doorleefd mag worden, en maken we meer ruimte voor spirit om te flowen in dat lijf. 

Energetisch onderhoud.

Ik maak oa gebruik van edelstenen, intuitieve geluiden en woorden, gechannelde activaties, lichaamswerk & ik werk samen met verschillende gidsen. Wéét dat energetische shifts of opschoningen alleen gebeuren met jouw toestemming en in een constante dialoog met jou (en de gidsen). We blijven tijdens de healing telefonisch in verbinding, dus ik zal je daarin begeleiden. Een healing is een samenwerking; jíj voelt een 'ja' en of iets nu het moment is, of niet.

Zie mij als de 'fairy godmentor' in je aarde team,

who helps to make it happen for you. :)

*

Voor een healing bel ik je via whatsapp (zonder video) op de afgesproken tijd. Jij mag dan lekker comfortabel gaan liggen (liefst met oortjes in/koptelefoon op), en ik zal je begeleiden, vragen stellen en vertellen wat we aan het doen zijn en waar in het lichaam. 

 

We beginnen altijd met een check-in, dan doen we kort wat 'pre-work' zodat we zuiver te werk kunnen gaan & uiteindelijk sluiten we af met een orakelkaart. 

Wanneer je op de 'boeken' button klikt,

mail je mij direct om een afspraak te maken.

*

duur +/- 60 min 

locatie - kan overal met wifi

taal - Nederlands of Engels

°• € 77 *

bottom of page