top of page

°•  1 - 1   h e a l i n g  *

dani-costelo-IQXhLIoBA8g-unsplash.jpg

cosmic crystal healing

healing op afstand - via een foto

Tijdens een 1-1 sessie maken we jouw energieveld schoon & kijken we waar er aandacht nodig is in je energetisch systeem. Waar er iets knelt, opgehoopt zit of wat nu gezien mag worden, en maken we meer ruimte om lekker te flowen.

Energetisch onderhoud.

Ik maak gebruik van edelstenen, intuitieve geluiden en woorden, lichaamswerk & verschillende gidsen. Weet dat energetische shifts of opschoningen alleen gebeuren met jouw toestemming en in een constante dialoog met jou en de gidsen. Ik zal je daarin begeleiden. Een 1-1 sessie is een samenwerking; jíj voelt een 'ja' en of iets nu het moment is of niet.

Zie mij als de 'fairy godmother' in je aarde team,

who helps to make it happen for you. :)

*

We beginnen altijd met een praatje, dan doen we kort pre-work (schoonmaak en momentje van 'zakken') & sluiten af met een orakelkaart boodschap.

Wanneer je op 'boeken' klikt, mail je mij om samen een afspraak te maken. Voor de healing bel ik je via whatsapp (zonder video). Jij mag lekker comfortabel gaan liggen met je telefoon naast je (liefst oortjes in/koptelefoon op doen), zodat ik je kan begeleiden, vragen kan stellen en vertellen wat we aan het doen zijn en waar, en eventuele opdrachten van de gidsen doorgeven.

 

Het enige dat ik op voorhand van je nodig heb, is een recente foto,

zodat ik contact kan maken met je energie. 

 

*

duur +/- 70 min 

locatie - overal met wifi

taal - Nederlands of Engels

°• € 88 *

bottom of page