top of page
MiR magic

online mini-cursus waarin je de MIR heling methode leert, om je gezondheid & algehele wellbeing een boost te geven

°•*

 

'Zelfheling in een handomdraai' noemt Mireille Mettes het, de bedenker van de MIR methode. In 2017 kwam ik in aanraking met deze techniek voor mijn auto-imuunziekte en ik gebruik het sindsdien. Soms steevast elke dag, als ik voel dat mijn lijf het nodig heeft. En soms een hele periode niet. Maar ik kom altijd terug op deze methode wanneer ik extra ondersteuning nodig heb voor mijn gezondheid (en algehele well-being).

Het heeft mij meerdere periodes in mijn leven zó geholpen, dat ik mijn tips en bevindingen heb opgeschreven & hoe ik de methode gebruik, in deze mini-cursus. 

 

*

 

Kijk. Jouw lichaam is ontzettend intelligent en het luistert con-ti-nue naar jouw gedachtes. Het lichaam is een enorme spiegel wat dat betreft, maar dat heb je vast al ervaren. Het perfecte 'vehicle' voor een energetisch wezen zoals jij! 

 

Het lichaam maakt geen onderscheid in wat je visualiseert & voelt en wat 'echt' is. Misschien heb je wel eens ervaren dat jouw lichaam reageert wanneer je aan iets intens denkt. Bijvoorbeeld wanneer je voor je ziet hoe je in een ongeluk zou belanden of inbeeld dat je geliefde er niet meer zou zijn - je lichaam raakt in paniek, je hartslag versnelt, tranen komen in je ogen te staan..

Je mind heeft een enórme invloed op je lichaam

& met de MIR methode zetten we dat in ons voordeel in.

*

In deze mini-cursus vind je een workshop gedeelte om het zelf te ervaren (duurt zo'n 15min). 

Daarna heb ik belangrijke pointers opgeschreven om ermee aan de slag te gaan, en een stukje over 'de creatieve mind', hoe je kunt gaan spelen met deze heling methode en het je eigen maken!


 

Screen Shot 2023-10-11 at 10.44.28.png
de workshop

Wil je verder lezen & toegang tot deze mini-cursus?

Koop dan hieronder een entryticket waarmee je in kunt loggen bij de cursus! Dan heb je levenslang toegang, net als bij mijn andere online cursussen. :)

bottom of page